, , , ,

TRINX CUTE 1.0

TRINX

Рамка: Челична рамка
Големина на тркало: 24“
Големина на рам: М-17“
Боја на велосипед: Сива ,Кафе

Рам TRINX Hi-Ten челична рамка 406MM, Lady
Виљушка Hi-Ten челична виљушка
Касета Челична 16Т
Ланец КМС
Седиште TRINX Comfort
Гуми 24″ х 1-3/8

 

8,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Информативна табела:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница