TRINX K-014

Од: 690 ден

Рамка
Големина на тркало
Големина на рам
Боја на велосипед
Бесплатна достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци