TRINX K-016 PRO 26“

Од: 715 ден

Големина на рам М-17“
Големина на тркало 26“
Боја на велосипед: Бела
Бесплатна достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци