TRINX M-500 ELITE 27.5“

Од: 1,076 ден

Големина на рам М-16“
Големина на тркало 27.5“
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци