TRINX M-700 ELITE

Од: 1,247 ден

РАМКА – АЛУМИНИУМСКА
ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛО – 27.5“
ГОЛЕМИНА НА РАМ – L-18“
БОЈА НА ВЕЛОСИПЕД – ЦРНА
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци