Тукана 8kW

Од: 2,213 ден

Уште еден од нашата екипа на камини на пелети кои ја освојуваат цела Европа има моќност од 8 kW
и достапен е во повеќе од 15 бои, со што совршено може да се вклопи во амбиентот на вашиот дом.

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Димензии: 48,5cm x 63cm x 100cm
Максимална површина на загревање: 70m²
Номинална излезна топлина: 8kW
Потрошувачка на гориво на час: min. 0,7Kg/h max. 1,65Kg/h
Редуцирана излезна топлина: 2,6kW
Автономија на работа при номинално загревање: 9h
Ефикасност при номинална излезна топлина: η% 90.1
Автономија на работа при редуцирано загревање: 21,4h
Ефикасност при редуцирана излезна топлина: η% 89.2
Капацитет на полнење: 15Kg
Потрошувачка на електрична енергија: 340W
Дијаметар на примарна цевка за согорување на воздух: 60mm
Приклучок за електрична енергија: 230V / 50Hz

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци