TV TESLA 43″ + подарок ФЕН

Од: 985 ден

43T319SFS +HD-12002B
Дијагонала 43″(109cm)
Резолуција 1920 x 1080 px
Екран Slim D-LED
SMART да
WiFi дa
Тип на тунер DVB-T/T2/C/S/S2
Гаранција 3 години
Бесплатна Достава
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци