Убодна пила Iskra ERO IE-JS710

Од: 476 ден

Напон: 220-240V ~ 50/60Hz
Моќност : 710W
Подесувачки агол на сечење: од 0-45°
Број на движења – празен од: 1000 – 3100 min-1
Должина на движењето – 23mm
Променлива брзина
Дебелина на сечењето:
– дрво – 105mm
– пластика – 10mm
– железо – 20mm
Пулсирачки од: 4 степени
Димензии на пакувањето (во mm) : 215 (Д) x 84 (Ш) x 280 (В)
2 години гаранција
Доставата на овај продукт е бесплатна

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци