ВЕЛОСИПЕД МАКС ГМХ 5.0 БЕЛ 20″ СО ДИСКОВИ

Од: 1,105 ден

Големина на тркала: 20″
Метален рам: 11.5″
Гуми Wanda: 20″ x 1,95
Рачки за кочници: полу алуминиумски со менувач
седиште: Vader Sport со М6 Quick Release
Бандажи: дупли алуминиумски
Предна вилушка: со амортизер
Кочници: Преден и заден диск
Средна осовина: со затворен касетен систем
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Педали: полу метални со лагери

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци