VENSSINI MILANO MIL262 26″/20″ – КУПИ НА РАТИ
, ,

VENSSINI MILANO MIL262 26″/20″

VENSSINI

Седиште MTB-CITY COMFORT црно сребрено
Рачки за волан MEGA црно сиви краци
Волан 620MM 22.2X25.4MM црн
Сет V PVC без рачки кочници
Педали PVC KLASIK со лагер
Среден погон MTB црн 22/32/42Т
Средна осовина MTB на штраф 5S
Ланец MTB MAYA Z33 P6001
Обрач  V1 26″ црн 36 дупки V1.26CR.
Предна глава MTB челик црна SHUN F.
Задна глава MTB 36R челик црна SHUNFE.
SP.26X1.75 (47-559) H-863 D.J
Браник со држачи 26″
Индекс на фаза црн 14T-28T SHUN FENG
Среден менувач TOP PULL FRICTION 42T SIPO
Заден менувач на кука
Рачен менувач A REVO SHIFT POWER SFT-30
Предно светло + заден трепкач CAT SIBESAIL

11,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница