ВГРАДEНА МАШИНА ЗА САДОВИ BOSCH СМВ46КЏ05Е - Купи На Рати

ВГРАДEНА МАШИНА ЗА САДОВИ BOSCH СМВ46КЏ05Е

1,222 ден3,127 ден

Енергетска класа: A++
Потрошувачка на енергија во програмата економија 50: 262 kWh
Потрошувачка од страна на Еко 50 ° C: 0,92 kWh
Потрошувачка на вода во програмата Еко 50 2660 литри годишно
Потрошувачка на вода во Еко 50: 9,5 l
Должина на програмата економија 50: 210мин
Капацитет перење: 13 комплети
Бучава : 44 dB (A) re 1 pW
Програми: 6
Програма за чистење на машината
Технологија за чистење на сензорите
EcoSilence Drive инвертер мотор
Автоматско препознавање на среството за чистење
Пренос на топлината
Регенеративна електроника
Само-чистење на системот за филтрирање
ХХL корпа
Rackmatic – прилагодување на височината горна корпа
Преклопни делови во горната корпа (2x)
Преклопни делови на долната полица (4x)
Место за таложење на чашите во горната корпа (2x)
Електронски диспјел со приказ за времетраењето на програмата
Звучен сигнал за крај на перењето
Индикатор – боја црвена
Одложен старт: 1 – 24 h
LED приказ за дозирање на солта
LED приказ за дозирање на среството за сјај
Серво брава за поефикасно затварање на вратата
AquaStop систем
Внатрешност од неѓосувачки челик

Бесплатна достава

  • 12 месеци
  • 15 месеци
  • 18 месеци
  • 21 месец
  • 24 месеци
  • 27 месеци
  • 30 месеци
  • 33 месеци
  • 36 месеци
Избриши
Продава: АгроТехна

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци