ВГРАДEНА ПЛИНСКА ПЛОЧА ВОКС ЕБЦ 200 ГБ

Од: 845 ден

Модел VOX монтажа плоча EBC 200GB
Независна
Начин на ракување со механички контроли
Позиција на команди: напред
Боја команда: црна
Горна греење зона (гас): 145 mm
Долната топлинска зона (гас): 180 mm
Сигурност автоматско палење
Сигурносен вентил
Дизајн Боја: Црна
Димензии (ШxВxД) 28 x 49 cm
Тежина 5,4 кг

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: 17771 Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци