ВГРАДEНА ПЛОЧА БОШ ПКЕ645Д17Е

Од: 1,026 ден

Бош готвење PKE 645D17E
Удобност:TouchSelect
Pестарт функција
Дигитален дисплеј TopControl
Готвење: 4 зони
прилагодување на моќноста: 17 степени
Индикаторот за напојување
Сигурносниот уред
Главниот прекинувач
Номинална моќност: 6600 W
Дизајн: класичен рамка
Минималната дебелина на панел: 20 mm
Димензии (ШxВxД): 58,3 x 5,2 x 51,3 см
Димензии лажат (ШxВxД): 56 x 4,9 x 49-50 cm
Тежина: 7 kg

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: 17615 Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци