ВГРАДEНА ПЛОЧА БОШ ПКФ659Ц17Е

Од: 830 ден

Бош готвење PKF659C17E
Готвење: 4 зони
Прилагодување на моќноста: 17 степени
Индикаторот за напојување
Сигурносниот уред
Главниот прекинувач
Номинална моќност: 6600 W
Дизајн: класичен рамка
Минималната дебелина на панел: 20 mm
Димензии (ШxВxД): 58,3 x 5,2 x 51,3 см
Тежина: 7 kg

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: 17616 Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци