ВГРАДEНА ПЛОЧА ВОКС ЕБЏ 200 ЕИЏ

Од: 571 ден

Тип: електрична
Боја: инокс
Ширина 30 cm
Рингла ø145 мм
Експрес рингла ø180 мм
Сигнална сијаличка
Струен кабел
Контрола однапред

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: 19444 Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци