ВГРАДEНА РЕРНА БОШ ХБН531С1Ф

Од: 830 ден

Вградна независна рерна
Капацитет: 67 литри
Енергетска класа: А-20% (0.79 kWh)
XXL рерна со GranitEmail
Мултифункционална 3D рерна (овозможува печење на 3 нивоа)
8 програми за печење
Дисплеј на кој може да се подесува саат, аларм, тајмер
EcoClean облога
Прецизно регулирање на температурата 30 – 270°C
Емајлирана внатрешност
Брзо загревање на рерната
Стаклото на вратата може да се вади за полесно чистење
Сигурносна брава за деца (може да се заклули)
Приклучна снага: 2.9 kW
Должина на кабелот: 1м
Боја: црна
Димензии: 59.5 х 59.5 х 54.8 cm

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци