ВГРАДEНА РЕРНА БОШ ХБА74Р252Е - Купи На Рати

ВГРАДEНА РЕРНА БОШ ХБА74Р252Е

1,901 ден3,727 ден

Фурна за вградување
Капацитет на фурната: 57L
Енергетска класа А
Мултифункционална
LCD дисплеј
Механички команди
Грил
Вентилатор
Максимална температура 270°С
Електронски тајмер
Телескопски решетки
Тројно стакло на вратата
Каталитичка самочистечка внатрешност

  • 12 месеци
  • 15 месеци
  • 18 месеци
  • 21 месец
  • 24 месеци
  • 27 месеци
  • 30 месеци
  • 33 месеци
  • 36 месеци
Избриши
Продава: АгроТехна

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци