Вибрациона дупчалка Iskra ERO IE-ED850

Од: 476 ден

Напон: 220-240V ~ 50/60Hz
Моќност : 850W
Вртежи во празен од, при вртење : 0-3000 врт / мин
Вртежи во празен од, при удар: 0-48000 врт / мин
Променлив футер: Ø 1,5 – 13 mm
Променлива брзина
Две насоки на вртење
Гумирана рачка
Додатна рачка
Мерач за длабочина
Димензии на пакувањето (во mm) : 295 (Д) x 77 (Ш) x 262 (В)
2 години гаранција
Доставата на овај продукт е бесплатна

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци