VIPER CITY BIKE

Од: 1,060 ден

Боја на велосипед: Жолта
Големина на рам: L-19“
Големина на тркало: 26“
Рамка: Челична рамкаModel: Viper City Bike
Големина на тркало: 26″
Големина на рам: L – 19″ , појачан железен рам.
Кочници: Предна V-brake , Задна со контра

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци