VIVAX 5.5KW ACP18CH50AERI/12 INVERTER

Од: 1,147 ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6210.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6980.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1538 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1461 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6210.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6980.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1538 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1461 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.80 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Јонизатор, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци