VIVAX ACP-12CH35AERI R32 inverter

Од: 1,091 ден

енергетска класа: А++
максимален капацитет на ладење: 4160w
максимален капацитет на греење: 4780w
просечна моќност: 3520/3810w
влезна моќност ладење: 1089w
влезна моќност греење: 1050w
проток на воздух: 539m3
капацитет на одвлажнување: 1,20L/H
ниво на бучава: 38db
работна температура: од-20C do 50C
маса внатрешна единица: 8,20кг
маса надворешна единица: 26,50кг
препорачана површина: 35м2
фреон: R32
филтри: јонизатор, Bio-филтер, филтер за прашина
гаранција: 3 години
испорака: бесплатна

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци