VIVAX COOL R DESIGN ACP18CH50AERI 5,5kW Климатизер инвертер

Од: 994 ден

КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ 5,28
KW
КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ 5,57
KW
ЕКОЛОШКИ ПЛИН R32ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: ЛАДЕЊЕ A++ / ГРЕЕЊЕ A+
SEER КОЕФИЦИЕНТ 6,8SCOP КОЕФИЦИЕНТ 4,0
ПРЕДВИДЕНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ГРЕЕЊЕ 4,2
KW
НИВО НА ЗВУК ПРИ СТАНДАРДНИ УСЛОВИ (ВЕ) 57 DB / (НЕ) 62
DB
ПРОТОК НА ВОЗДУХ 750 M3/H,КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ 1,8 L/
H
БУЧАВА – (ВЕ) 42 DB(A), (НЕ) 55 DB(A),
ПОДРАЧJЕ НА РАБОТА ОД -20 C ДО 50 C

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци