VOX EHT 665

Од: 1,079 ден

Енергетска класа А
Број на рингли 4
Горен греач 1200 W
Долен греач 1100 W
Дупли греач-грил 2300 W
Потрошна ел.енергија 0,98 kWh/ciklus
Димензии: 922x645x684 mm

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци