XIАOMI MI NOTE 10

Од: 1,354 ден

Капацитет и РАМ 6GB+128GB
Задна камера 108 MP+ 12MP + 8MP + 20MP +2MP
Предна камера 32 MP селфи камера
Екран 6.47″ 3D закривен AMOLED екран
Полнење и батерија 5260 mAh (typ)*/ 5170mAh (min)
Бесолатна достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци