MI 9T

Од: 1,012 ден

Меморија: 6/64
Димензии: 156.7 x 74.3 x 8.8 mm
Android 9.0
Камера: 48 MP + 8 MP + 13 MP
Предна камера: 20 MP
Бесплатна Достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци