Xiaomi KingSmith Walking Pad A1 PRO – Лента За Пешачење

Од: 1,069 ден

Модел: A1 Pro
Боја: црна
Моќ: 746W
Брзина 0,5км/ч-6.0км/ч, Максимална тежина 100кг, 65dB
Тежина: 28 кг
1 лента за трчање, 1 полнач, 1 далечинско, упатство за употреба
Димензии: 1432 X 547 X 129мм, 28кг

Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци