XIAOMI MI MAX 2

Од: 759 ден

Меморија: 4/64
Димензии:174.1 x 88.7 x 7.6 mm
Android 7.1.1
Камера: 12 MP
Предна камера: 5 MP
Батерија: 5300 mAh
Бсплатна Достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци