Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Роботска Правосмукалка

Од: 1,202 ден

Модел Mi Robot Vacuum Mop (STY1J01ZHM)
Моќ 2500Pa
Сензори LDS,
сензор за ниво, анти судир сензори, жироскоп, акцелерометар
Батерија 2400mAh, литиумска
Димензии 35.3x35x8, 15;
Тежина 3.6кг

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци