Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Роботска правосмукалка

Од: 1,044 ден

Паметна роботска правосмукалка,

моќност на вшмукување 2100Pa

Батерија: 2400mAh, литиумска

Сензори: LDS, сензор за ниво, анти судир сензори, жироскоп, акцелерометар

Гаранција 2 години

Бесплатна достава

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци