Xiaomi Mi Smart TV 4S UHD 4K 55” Телевизор

Од: 983 ден

Smart TV, 55 инчни

Вид На Дисплеј: Ultra HD 4K (3840 × 2160) 60 Hz

LCD екран

HDR резолуција,

Android TV,

внатрешна меморија 8 GB,

далечински управувач со гласовна контрола,

метално куќиште

Гаранција 2 години

Бесплатна достава

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци