АГ КАЛИЈА - КУПИ НА РАТИ
, , ,

АГ КАЛИЈА

Мебел Ви
1 Продажби

Димензии: 275 х 230 cm 3-тросед: L 171 х W 105 х H 77-95 cm 2-двосед: L 230 х W 104 х H 77-95 cm Височина на седиште: 48 cm

Длабочина на седиште: 54 cm

Димензија за спиење: 125 х 200 cm

Бесплатна испорака

55,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.