АГ МИЛАНО - КУПИ НА РАТИ
, , ,

АГ МИЛАНО

Мебел Ви
1 Продажби

Димензии: 320 х 250 cm

тросед: L 250 х W 95 х H 95 cm

двосед: L 225 х W 95 х H 95 cm

Височина на седиште: 40 cm

Бесплатна испорака

51,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.