АГ ПЕРЛА ЛЕВА МОНДИВИ ИЗБОР БОЈА - КУПИ НА РАТИ
, ,

АГ ПЕРЛА ЛЕВА МОНДИВИ ИЗБОР БОЈА


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 75,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

 • Димензии:
 • 315 х 240 cm
 • 3-тросед: L 225 х W 95 х H 75 cm
 • 2-двосед: L 240 х W 95 х H 75 cm
 • Височина на седиште: 49 cm
 • Длабочина на седиште: 62 cm
 • Бои/Дезени: СИТЕ
 • Распоред на сериски броеви: ТРИ ПЕРНИЧКИ / СЕ ОСТАНАТО
 • Број на бои: Еднобојна / Двобојна
 • Седиште: Сунѓер HR-35, деб. 14 cm
 • Подлога под седиште: Еластична гуртна за седиште, над ел. гуртна памучно платно
 • Наслон: Сунѓер С-20, деб. 5 cm обликуван
 • Подлога под наслон: Конструкција Механизам на тросед: / Механизам на двосед: / Ногари: Метални, никел