АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО СЕВЕРИН 5978 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО СЕВЕРИН 5978

1 Продажби

Mоќност: 800 W
Резервоар за притисок (3,5 бари)
Kапацитет: 220 ml
Mлазница за пареа ( за подготовка на толи пијалоци )
Млазницата се остранува за лесто чистење
Автоматско исклучување
Селекторски прекинувач за кафе или пареа
Пилот светло
Стаклен бокал со ознаки на нивото на водата

4,060ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.