АПАРАТ ЗА МЕЛЕЊЕ КАФЕ-ФИЛТЕР СЕВЕРИН 3874 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

АПАРАТ ЗА МЕЛЕЊЕ КАФЕ-ФИЛТЕР СЕВЕРИН 3874

Нема инфо.

Моќност:100 W
Прилагодливо ниво на мелење
Диск мелница од нерѓосувачки челик
Сад за мелење кафе со капацитет до 100g
Сад за мелено кафе со капацитет од 150g
Селектор за број на чаши
Копче за почеток
Не лизгачки ногарки

3,599ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.