АСПИРАТОР МАКС АНГ 600 Е - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

АСПИРАТОР МАКС АНГ 600 Е

1 Продажби

Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор
Механичка контролна табла со 3 брзини
On/ Off пилот сијаличка
2 х 50W лампи
Капацитет: 903 m3/h
Притисок: 420 Pa
Ниво на шум: 62 dBA
Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2
Ширина: 60 сантиметри
Материјал: нер’ѓосувачки челик во комбинација со стакло
ГРАТИС 90см прозирно стакло
Доставата на овај продукт е бесплатна

13,890ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.