АСПИРАТОР МАКС АРТ ДЕКО 9 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

АСПИРАТОР МАКС АРТ ДЕКО 9

Нема инфо.

Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор
Сензорски команди на стаклената контролна табла
On/ Off пилот сијаличка
Индикатор за запушен филтер
Функција за тајмер со постепено преминување од најголема брзина до сиклучување
Постепено исклучување и вклучување на халогени лампи
2 х 50W халогени лампи
Капацитет: 903 m3/h
Притисок: 420 Pa
Ниво на шум: 62 dBA
Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2
Ширина: 90 сантиметри
Материјал: нер’ѓосувачки челик во комбинација со полустаклена контролна табла

13,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.