А/Г Хималиа - КУПИ НА РАТИ
, ,

А/Г Хималиа

Убав Дом
2 Продажби

Димензии 265 x 195 + 50 гратис табуретка
Простор за спиење 220×145 cm
Бесплатна достава

41,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.