Базен масажер Pure Spa Intex - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Базен масажер Pure Spa Intex

Intex
Нема инфо.

Капацитет: 2 лица

Длабочина: 71 см

Капацитет: 795 л

Греење на вода: 1,5 – 2,5 ° C / час

Максимална температура: 40 ° C

Енергија на грејачот: 2,2 kW

Моќност на системот Bubble Jet: 800 W

Систем за тврда вода: 10 W

Стапка на проток на филтер пумпа: 1741 л / час

Време на инсталација: до 2,5 часа

 

56,350ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница