Батерии Bologna: туш батерија и батерија за умивалник - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Батерии Bologna: туш батерија и батерија за умивалник

Нема инфо.

Со секоја туш батерија следува слушалка со црево и држач за рачен туш
Гаранција:
5 години на тело
2 години на кертриџ