БОЈЛЕР АRISТОN PRО R80V 2К 80L - КУПИ НА РАТИ
, , ,

БОЈЛЕР АRISТОN PRО R80V 2К 80L

Ariston
Нема инфо.

Eлектричен бојлер 80L
Моќност 2 КW
Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари
Голема Магнезиумска Анода
Nanomix технологија која спречува нововлезената ладна вода да се измеша со веќе топлата вода (до 15л повеќе топла вода)
Полиуретанска изолација CFC Free
Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
Надворешен Термостат за одбирање температура
Максимална температура 75 степени
Загревање за 2ч и 12 минути до 45 степени
Димензии ВxШxД 75.8x45x48 цм тежина 21.5кг
IPX3 ниво на заштита

7,499ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница