БОЈЛЕР 80 Л. ФАББИГО - КУПИ НА РАТИ
, , ,

БОЈЛЕР 80 Л. ФАББИГО

Нема инфо.

Модел: 80 lit fabb
Волумен: 80L
Kазан: челичен лим-емајлиран
Монтажа: Вертикална
Греач: 2 kw
Тежина: 22.2kg
Димензии: 740х440х440

5,250ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.