БОЈЛЕР ARISTON PRO1 R 100 V 2K - КУПИ НА РАТИ
, , ,

БОЈЛЕР ARISTON PRO1 R 100 V 2K

Ariston
Нема инфо.

Капацитет: 100 l
Моќност: 2 КW
Емајлиран челичен резервоар со титаниум
Тестиран до 16 бари
Nanomix технологија: спречува нововлезената ладна вода
да се измеша со веќе топлата вода (до 15l повеќе топла вода)
Голема Магнезиумска Анода
Полиуретанска изолација CFC Free
Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
Надворешен Термостат за одбирање температура
Максимална температура 75 степени
Загревање за 2ч и 45 минути до 45 степени
Димензии (ВxШxД) 91.3x45x48 cm
IPX3 ниво на заштита

7,999ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница