БОЈЛЕР LEOV 80L СО РЕГУЛАЦИЈА - КУПИ НА РАТИ
, ,

БОЈЛЕР LEOV 80L СО РЕГУЛАЦИЈА

Leov
Нема инфо.

Волумен: 80 L
Број на грејачи: 1 2000W
Температурен опсег: 80 º C
Приказ на температура
Индикаторско светло
Котелот: Емајлиран челик

6,590ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница