Вградена релна Tesla BO600SX - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Вградена релна Tesla BO600SX

Нема инфо.

Фурна за вградување
Капацитет на фурната: 60 l
Енергетска класа А
Димензии: 59.5 x 56.5 x 59.5 cm
Максимална температура 40 – 240⁰C
Вентилатор
5 години гаранција
Бесплатна достава

10,899ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.