ВГРАДНА РЕРНА ВОКС ЕББ 2121 ИЏ ЏЛ - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ВГРАДНА РЕРНА ВОКС ЕББ 2121 ИЏ ЏЛ

Vox
Нема инфо.

Енергетска класа: А
Инокс панел
Иноксни копчиња: 2
Дигитален визуелен панел
Термостат
Капацитет на рерна 58L
Долен грејач:1100W
Горен грејач:1200W
Грил
Осветлување во рерната
Иноксна решетка
Тава за печење:2
Кабел
Двојно застаклена врата
Димензии 60х60х60
Доставата на оваај продукт е бесплатна

12,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница