ВГРАДEНА ПЛОЧА БОШ ПКФ659Ц17Е - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ВГРАДEНА ПЛОЧА БОШ ПКФ659Ц17Е

Нема инфо.

Бош готвење PKF659C17E
Готвење: 4 зони
Прилагодување на моќноста: 17 степени
Индикаторот за напојување
Сигурносниот уред
Главниот прекинувач
Номинална моќност: 6600 W
Дизајн: класичен рамка
Минималната дебелина на панел: 20 mm
Димензии (ШxВxД): 58,3 x 5,2 x 51,3 см
Тежина: 7 kg

23,290ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.