ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ СО 3 ФИОКИ ВОКС ВФ 1200 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ СО 3 ФИОКИ ВОКС ВФ 1200

Нема инфо.

Верикален замрзнувач
Енергетска класа: А+
Нето зафатнина 62 литири
Проѕирни фиоки:3
Фиока за брзо замрзнување
Антибактериска заштита
Димензии: 85х50×55см
Потрошувачка на енергија: 0,46 kWh/24h

9,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.