Вибрациона дупчалка Iskra ERO IE-ED1050 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Вибрациона дупчалка Iskra ERO IE-ED1050

Iskra
Нема инфо.

Напон: 220-240V ~ 50/60Hz
Моќност :1050W
Двостепен менувач:
Вртежи во празен од, при вртење : 0-1200 / 0-3200 врт / мин
Вртежи во празен од, при удар: 0-19200 / 0-51200 врт / мин
Променлив футер: Ø 1,5 – 13 mm
Променлива брзина
Две насоки на вртење
Гумирана рачка
Додатна рачка
Мерач за длабочина
Димензии на пакувањето (во mm) : 340 (Д) x 89 (Ш) x 272 (В)
2 години гаранција
Доставата на овај продукт е бесплатна

4,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница