Вибрациона дупчалка Iskra ERO IE-ED850 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Вибрациона дупчалка Iskra ERO IE-ED850

Iskra
Нема инфо.

Напон: 220-240V ~ 50/60Hz
Моќност : 850W
Вртежи во празен од, при вртење : 0-3000 врт / мин
Вртежи во празен од, при удар: 0-48000 врт / мин
Променлив футер: Ø 1,5 – 13 mm
Променлива брзина
Две насоки на вртење
Гумирана рачка
Додатна рачка
Мерач за длабочина
Димензии на пакувањето (во mm) : 295 (Д) x 77 (Ш) x 262 (В)
2 години гаранција
Доставата на овај продукт е бесплатна

4,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница